open-navfaktor-logo
search
Temperamentni trener
Lalatović poludio i pao na zemlju, sudija mu pokazao crveni karton
Bivši trener Borca temperamentni Nenad Lalatović dobio je crveni karton već u prvom poljetnom kolu na srbijanske lige pošto je isključen u 63. minutu meča protiv lučanske Mladosti.
04.02.2023. u 19:33
get url
text

Interesantno je da Lalatović koji sa klupe predvodi Radnički u prvi mah i nije bio razlog zbog kojeg je sudija Nikola Radaković prekinuo meč nego Nenad Milovanović sa klupe gostiju, međutim kada je njemu pokazan žuti karton zbog prigovora - istu kaznu dobio je i Nenad Lalatović.

Zbog toga je Lalatović poludio i zahtjevao je objašnjenje četvrtog arbitra Milana Ilića, gdje su se stvari zaoštrile. Lalatović je pao na zemlju u nevjerici i nastavio je polemiku sa Ilićem, nakon čega je četvrti arbitar ponovo pozvao glavnog. Sugerisao mu je da je Lalatović nastavio u istom tonu i da treba da dobije crveni karton, što je Radaković poslušao.

Trener Radničkog je poslije ovoga morao da napusti klupu, tako da je prvo ponovo porazgovarao sa Ilićem i rekao mu da je "sramota" to što je uradio, a potom je prepješačio čitav teren i otišao na tribine.

Cijeli situaciju pogledajte OVDJE.

Izgleda da je njegov izliv bijesa i pokrenuo Radnički jer su dobili Mladost u nadoknadi vremena golom Škrbića za 2:1.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.