open-navfaktor-logo
search
Trener Radničkog
Lalatović pred meč u Novom Pazaru: Kunem se u djecu i majku da nisam rekao, volim Novi Pazar i Pazarce
Superligaški duel između kragujevačkog Radničkog i Novog Pazara imao je nesvakidašnju uvertiru.
30.04.2022. u 21:53
get url
text

Trener gostiju Nenad Lalatović je prilikom davanja izjave pred start meča prokomentarisao jedan sporan naslov iz novina.

On je to uradio tako što je izvadio mobilni telefon i pokazao ga u kameru, a onda nastavio o spornom članku, piše Blic.

- Izvinjavam se što moram danas da kažem pred utakmicu. Mene je to povrijedilo. Ja sam to uzeo da svi pročitaju u Srbiji, izašlo je u Pazarskim novinama samo. Skandal "Lalatović nazvao igrače Pazara Turcima", to je izašlo ovdje, u dogovoru da su rekli igrači Kolubare.

To su oni rekli njima, igračima i upravi. Ja se kunem u svoje troje djece da nikad nisam nazvao Pazarce Turcima. Čija je igra i čija izmišljotina, da bih ja danas ovdje bio linčovan, da bi se sav teret srušio na mene. Gdje će doći dosta njihovih navijača, gdje će biti puna tribina, gdje je besplatan ulaz. Dolazi izjava napisana samo u njihovim novinama, "skandal Lalatović nazvao igrače Turcima" - rekao je Lalatović za Arenu Sport, dodavši:

- Ja znam jer me poštuju i vole, ja sam zaslužio, ali članovi uprave Pazara, Kolubare koji su prenijeli igračima. Danas je izašlo u novinama. Danas će doći pun stadion, meni je rečeno da će iza mene biti 20 huligana koji će me vrijeđati i koji su rekli da ću biti isključen u 10. minutu. Izvinjavam se, moram da kažem.

Sad kažem pred utakmicu, imam inofrmacije šta će mi biti. Ja se ne bojim, ja uzimam odgovornost. Nisam to rekao, mogu se zakleti u djecu u mrtvu majku. Mora Srbija znati šta se meni sprema da bi me sklonili iz srpskog fudbala. Jer radim dobro posao? Jer sam uzeo 16 bodova u 11 utakmica? Što pokušavam da ostavim Radnički u ligi...

Želim da se zna šta se meni sprema, kakvo vrijeđanje, kakvo ponižavanje zbog izjave koje nisam rekao. Ovo je gnusna laž, ja se kunem u djecu i majku da nisam rekao. Ja volim Novi Pazar i sve Pazarce - zaključio je Nenad Lalatović za Arenu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.