open-navfaktor-logo
search
Ponudio ostavku
Lalatovića "izdali" igrači: Pokazao sam im s kim su se dopisivali, kome su davali informacije o sastavu
Nakon eliminacije od B36 Torshavna, poluprofesionalaca s Farskih Otoka na startu Konferencijske lige i remija protiv Sloge Doboj na startu Premijer lige Bosne i Hercegovine, trener Borca Nenad Lalatović ponudio je ostavku na svoju funkciju.
19.07.2022. u 11:22
get url
text

- Moralni čin je da ponudim ostavku. Uvijek sam bio hrabar da stanem ispred svih, da sve zaštitim. Ako neko treba da bude kritikovan, to sam ja.Ovom prilikom bih zamolio upravu Borca da prihvati moju ostavku jer ja više ne vidim šta ovdje mogu da promijenim - rekao je Lalatović poslije remija Sloge i Borca (2:2).

U izlaganju koje je trajalo neprekidno više od 20 minuta Lalatović je kazao da je lakše promijeniti trenera, nego 22 igrača. Kazao je da u Borac nije došao zbog novca i da radi za isti ugovor koji  je imao u Kragujevcu i Vojvodini.

- Borcu želim da osvojim titulu, ekipa je malo pala, ja sam razočaran.Moram da priznam da ima tu još nekih stvari, ali to je više za unutar naše kuće. Neću da pričam..., a onda je ipak nastavio:

Igrači znaju da sam im održao lekciju, pokazao sam im poruke, šta su radili, s kim su se dopisivali, kome su davali informacije o sastavu...

Lalatovićevog izlaganje na konferenciji za medije pogledajte u priloženom videosnimku.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.