open-navfaktor-logo
search
Raskid saradnje
Milenko Bošnjaković više nije trener Budućnosti
Milenko Bošnjaković više nije trener Fudbalskog kluba Budućnost iz Banovića.
22.08.2022. u 14:10
get url
text

Iskusni strateg postaoi je bivši nakon poraza od Gradine u Srebreniku na otvaranju sezone (0:3), te domaćeg remija u duelu sa Zvijezdom iz Gradačca.

Informaciju je potvrdio klub na svojoj Facebook stranici.

- Fudbal. Najvažnija sporedna stvar na svijetu. Sa sobom nosi mnoštvo uspona, mnoštvo padova, lijepih i manje lijepih trenutaka. Zbog svega toga danas ga gledaju milijarde ljudi širom svijeta. Od danas Milenko Bošnjaković nije više šef stručnog štaba FK Budućnost Banovići.

Neizmjerno smo zahvalni Milenku na svemu, preuzeo je ekipu kada bi slabo ko imao "herca" za to, podigao nas na jedan viši nivo. Svojim stručnim, moralnim i prije svega ljudskim kvalitetama od ekipe koja je na gostovanja odlazila "onako" i da primi što manje golova napravio je ekipu ratnika koja je danas protivnik kojeg respektuju i gosti i domaćini.

Za Milenka smo uvijek imali i uvijek ćemo imati samo riječi hvale. Moglo bi se pisati još što šta, ali skratit ćemo. Veliko hvala u ime FK Budućnost Banovići na svemu što ste učinili u prethodnoj godini za naš klub.

Jednom Zeleno-crni uvijek Zeleno-crni. A, fudbal i njegova nepredvidivost nam daju nadu da će nam se možda ponovo putevi ukrstiti... - poručili su iz FK Budućnost.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.