open-navfaktor-logo
search
Željo dočekuje Slogu
Mulalić i Hodžić: Želimo navijačima podariti pobjedu i zajedno proslaviti 101. rođendan
Željezničar u nedjelju u 11. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine dočekuje Slogu, a tim povodom održana je konferencija za medije na kojoj su se obratili šef struke, Edis Mulalić i prvotimac, Armin Hodžić.  
16.09.2022. u 18:46
get url
text

- Sloga igra dobru polusezonu, drži ih euforija od ulaska iz Prve lige i nosi to nekako. Imali su oscilacija, ali dobra kompaktna ekipa. Zrinjski je imao veliku potrošnju u Evropi. Za ta takmičenja treba ti širok igrački kadar da odgovori kvalitetno. Tu se vidi da naša liga nije toliko za podcijeniti. Zrinjski se nakon Evrope vraća u našu ligu gdje je potrošnja također velika. Niko se još nije odvojio, da je dominantan u ligi, što je dobro za publiku i za javnost. Svako svakoga može pobijediti. Mislim da su i igrački kadrovi sastavljeni da je to tu negdje. Tako se pokazalo do sada - kazao je Mulalić.

Navijači Želje će protiv Sloge proslaviti 101. rođendan kluba. Mulalić smatra da je iz tog razloga ovaj meč specifičan.

- Niko nije ni slabiji toliko da možeš sigurno reći da ćeš pobijediti. Čeka nas posebna, specifična, utakmica. Slavimo 101. rođendan i dabogda ih bilo barem još tri puta toliko. Spremali smo se za ovu utakmicu, imamo još dva treninga. Imamo problem sa Gasalom i aduktorom, Coca nam se vratio, radi sa nama, ali mislim da nije još toliko spreman. Pripremali smo se za datog protivnika, nadam se najboljem. Čeka nas specifična utakmica i hoćemo da se potrudimo da navijačima podarimo pobjedu i da zajedno slavimo 101. rođendan - dodao je Mulalić.

Armin Hodžić smatra da je Sloga ima dobru ekipu, dobrog trenera.

– Očekuje nas jako teška utakmica, protiv jako dobre ekipe, koja je predvođena dobrim trenerom i dobrim igračima. Mi igramo kući, pred našim navijačima i igramo za njih. Želimo pobjedu i da zajedno proslavimo rođendan - rekao je Hodžić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.