open-navfaktor-logo
search
Burno na Tušnju
Navijače pozvali na bojkot: Fukare se ne mire što Azmir Husić nije predsjednik Slobode
Senad Mujkanović sinoć je izabran za predsjednika Fudbalskog kluba Sloboda.
05.07.2023. u 09:33
get url
text

VEZANI TEKST - Veliki preokret na Skupštini: Sloboda dobila novog predsjednika!

Iako je posljednjih dana kao prvi favorit slovio Azmir Husić, uslijedio je veliki preokret.

Sa odlukom Skupštine ne mire se Fukare, najvatreniji navijači Slobode, "objavivši rat" novom rukovodstvu Slobode.

- Upamtite imena: Aleksandar Jović, Eldar Jusufović, Senad Mujkanović, Dejan Pavić, Goran Milić, Elmir Šećerbegović, Nino Džambić. Od danas i zauvijek neprijatelji i grobari kluba.

Lažovi koji potpišu Memorandum, koji javno objave da je preuzimanje završeno, a onda kao najveće k.... u večernjim satima pravite tajne dogovore i rušite ono što ste javno objavili - poručile su Fukare na svojoj Facebook stranici, uz dodatak:

- Mačak Tom koji je u ratu sa navijačima od kako je otišao prošli put, koji je kao i sin mu deklarisani navijač Želje, bi ponovo da se kiti novcem građana Tuzle.

Pozivamo GV Tuzle da na idućoj sjednici obustave sve tranše prema FK Sloboda Tuzla, jer kao privatni klub nema pravo trošiti novac koji uplaćuju svi građani Tuzle. Apelujemo da se novac prebaci na račun RK Sloboda i ostale sportske kolektive.

Pozivamo ovim putem pravnike koji su spremni da nam pomognu u našoj sada pravnoj borbi za naš klub.

Ako ste mislili da ćemo odustati tako lako, za..bali ste se. Ako ste mislili da ćemo odgovoriti nasiljem, za..bali ste se.

Prepali ste se, dovodite Salku Zildžića da vas čuva, toliko ste hrabri ili vas je toliko strah ljudi kojih nema kako kaže Mačak Tom.

Pozivamo sve istražne organe da provjere na koji način je izmjenjen Statut kluba, kada je Skupština održana bez kvoruma. Pozivamo sve navijače da od ovog trenutka stupe u bojkot sa nama, da ne idu na utakmice, da ne kupuju ulaznice, proizvode i sve što budu ublehaši ponudili.

Od ovog trenutka sva naša aktivnost je usmjerena na Slobodu Kompred i RK Sloboda Tuzla.

Od ovog trenutka nastavljamo gdje smo stali 2018. godine. Lijepit ćemo ćelavu glavu po gradu, svi će te znati odavdje do kikača. I Pavića isto. Nismo te preskočili, nisi mogo Mramor vodit, a sad bi u Slobodu.

Vaše političke igre dalje od Slobode hoćemo, hoćemo da od...ete od nas, od Tušnja i od kluba, jer ste svi ublehaši, prevaranti i k.... koje žele da troše gradski novac.

Ganjat ćemo se dokle god bude zadnjeg od nas. Mi odustati nećemo od naših ideja i onoga što smatramo da je najbolje za klub, a Vas osim tih prodanih duša Aleksandra, Eldara i Kemala niko ne podržava u gradu - piše u saopćenju Fukara.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.