open-navfaktor-logo
search
Humanitarna akcija
Navijači Želje uručili novac za sugrađanku koja se porodila ispred stadiona Grbavica
Navijači Željezničara nedavno su pokrenuli humanitarnu akciju u kojoj su prikupljali finansijska sredstva za sugrađanku koja se porodila ispred stadiona Grbavica.
09.12.2020. u 12:03
get url
text

VEZANI TEKST - Navijači Želje u humanoj misiji: Prikupljaju pomoć za Sarajku koja se nedavno porodila u kolima hitne pomoći

Akcija je završena, a iz Udruženje navijača FK Željezničar Manijaci 1987 obavijestili su javnost da su prikupljena sredstva u iznosu od 2.160 KM.

- U prethodnoj humanitarnoj akciji skupljena je novčana pomoć u iznosu 2.160 KM. Novac je uručen porodici, a mi se kao grupa još jednom zahvaljujemo svim navijačima Fudbalskog kluba Željezničar na nesebičnom doprinosu - saopćeno je iz udruženja navijača Željezničara.

Amra Kulović porodila se 26. novembra u vozilu Hitne pomoći ispred stadiona Grbavica, a Manijaci su akciju počeli 1. decembra.

- U ovoj lijepoj priči postoji i onaj tamni dio. Naime, porodica Kulović živi u nehumanim uvjetima bez struje u stanu i bez adekvatnog smještaja - objavili su tada iz navijačke grupe.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.