open-navfaktor-logo
search
Bivši trener Modrih
Nenad Bjelica otkrio glavni razlog razlaza sa Dinamom
Četiri dana nakon što je potpisao sporazumni raskid ugovora s Dinamom, Nenad Bjelica je odlučio iznijeti svoju stranu priče.
20.04.2020. u 16:10
get url
text

Zaplet i rasplet su poznati, ali ono što se događalo u međuvremenu, dosad je bilo tajnovito zbog klupske zabrane komuniciranja s javnošću.

VEZANI TEKST - Nakon trosatnog sastanka Nenad Bjelica dogovorio sporazumni raskid sa Dinamom

U svom razgovoru za Jutarnji.hr Bjelica je otkrio da je kod igrača postojala želja za dogovorom oko smanjenja plaća, ali da je tajming bio pogrešan, a sve je počelo još 24. marta.

Ipak, sve je to, kaže Bjelica, nekako i mogao podnijeti. Iako je često apostrofiran kao jedan od najvažnijih u klubu, za malo šta ga se pitalo u ovoj situaciji, a onda je uslijedio šok, otptušen je njegov stručni štab.

- To je bio detonator moje odluke, kada je cijeli štab dobio otkaz, za mene nije bio dilema niti prostora za pregovore. Dinamo mi jest sada ponudio da nastavim dalje, ali nikada ne bih svom štabu okrenuo leđa, i onda pokušao nešto raditi s nekime s kim nikad nisam radio. Nije lijepo ispalo, jer ti momci nemaju odštetne klauzule, možda neki i tri plaće, a neki su na plaći i preko mene... To mi je bio znak da moram izvući maksimum i zbog njih - kazao je Bjelica za Jutarnji.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.