open-navfaktor-logo
search
Novi preokret
Ništa od Arene: Evo gdje možete gledati utakmice Želje i Sarajeva
Utakmice Željezničara i Sarajeva u 8. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine u fudbalu neće biti emitovane na Arena Sportu, iako je to jučer najavljeno.
18.09.2020. u 13:38
get url
text

Subotnji duel Željezničar - Krupa (20 sati) i nedjeljni meč Sloboda - Sarajevo (18 sati) jučer su bili uvršteni u TV program Arena Sporta.

Međutim, danas je uslijedio novi preokret, a ova dva susreta bit će emitovana na platformi Moja TV na kanalima Moja TV Sport (HD) i Moja TV Sport 2 (SD).

Najava vikend utakmica Želje i Sarajeva 

VEZANI TEKST - Konačno utvrđeno: Gdje gledati Želju, a gdje Sarajevo?

U međuvremenu, Arena Sport je iz svoje programske šeme "skinula" najavljene utakmice sarajevskih premijerligaša, pa tako u rasporedu za subotu u 20 sati stoji da će Arena Sport 1 prenositi utakmicu iz Bijeljine u kojoj će snage odmjeriti Radnik i sarajevski Olimpik. 

S druge strane, u nedjelju od 18 sati, u vrijeme utakmice na Tušnju, na istom kanalu (Arena Sport1) bit će emitovana emisija Kao nekada (uključenja u utakmice širom regiona).

I Fudbalski savez Bosne i Hercegovine na svojoj zvaničnoj internet stranici, naknadno je potvrdio je da će utakmice sarajevskih premijerligaša iz 8. kola naše elite biti emitovani na platformi Moja TV.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.