open-navfaktor-logo
search
Sprema se spektakl
NK Ključ slavi 100 godina postojanja: Dolaze Željo i Halid Bešlić
NK Ključ ove godine slavi 100 godina postojanja, a u ovom klubu odlučili da su u stilu proslave veliku jubilej.
13.05.2023. u 11:36
get url
text

Tako su za 1. august odlučili napraviti spektakl o kojem će se dugo pričati.

Fudbaleri će odigrati prijateljski meč sa sarajevskim Željezničarom, a u nakon toga slijedi muzički spektakl sa jednom od naših najvećih zvijezda - Halidom Bešlićem.

- Cijena ulaznice je 30 KM (djeca ispod 12 godina oslobođena su od plaćanja) za cijelodnevnu manifestaciju koja će početi u 12 sati, a u sklopu koje će biti odigrane utakmice naših mlađih selekcija, veterana i na kraju seniora NK Ključ - FK Željezničar.

Nakon sportskog dijela slijedi nam veliki koncert Halida Bešlića, dok je u međuvremenu planirana rođendanska torta od 25 metara i veliki rođendanski vatromet!

Sav prihod od ulaznica je donacija za NK Ključ, a plan Uprave je da navedena sredstva koja klub prihoduje stavi na raspolaganje za narednu sezonu i da uz određena pojačanja pokušamo izboriti viši rang takmičenja, ali isto tako i da poboljšamo infrastrukturu za naše mlađe selekcije.

Ulaznice od sutra možete pronaći kod članova uprave, a o drugim mjestima prodaje ćemo vas naknadno obavijestiti.

Pored redovnih ulaznica, bit će osigurani VIP prostor, a sve detalje oko VIP ulaznica možete saznati kod članova uprave - saopćeno je na Facebook stranici NK Ključ.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.