open-navfaktor-logo
search
Promijenio i menadžera
Odjavio Zmajeve: Dok mašta o dresu Srbije, Vladan Kovačević kiksao u Evropi
Vladan Kovačević, nekadašnji golman Sarajeva, koji je branio za mladu reprezentaciju BiH, u razgovoru za poljske medije još jednom je "odjavio" Zmajeve i poručio kako želi na gol Srbije.
27.10.2023. u 21:09
get url
text

VEZANI TEKST - Neki bi Vladana Kovačevića vratili među Zmajeve, a on i dalje sanja dres Srbije

Čuvar mreže poljskog Rakowa prije dva dana poručio je kako je njeoga odluka da brani za Srbiju.

- UEFA mora da prihvati moju i želju Srbije. Nadam se da će se to konačno desiti i da ću igrati za Srbiju - kazao je Kovačević, te je na taj način još jednom dao do znanja kako nema ništa od njegovog povratka među stative našeg A tima.

I dok mašta o dresu Orlova, golman se nije proslavio na golu Rakowa u Evropskoj ligi. Kovačević je sinoć kiksao u duelu protiv Sportinga iz Lisabona (1:1). Portugalci su sa igračem manje poveli u 14. minuti kada je Coates pogodio glavom nakon ubacivanja Goncalvesa iz kornera (pogledajte OVDJE).

Golman koji željno iščekuje da zaigra u dresu Srbije krenuo je na loptu, pa stao, a stekao se utisak da je mogao bolje reagovati.

Prema podacima na Transfermarktu, Kovačević ima i novog menadžera. Na istoj web stranici piše da ga zastupa LIAN Sports Group, gdje je šef Fali Ramadani, menadžer albanskog porijekla (rođen u Tetovu, Sjeverna Makedonija), a koji je za vrijeme igračke karijere zastupao Zvjezdana Misimovića, sadašnjeg direktora A reprezentacije BiH...

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.