open-navfaktor-logo
search
Partnerski ugovor
OFK Gradina i Azmir Husić produžili saradnju
OFK Gradina i gospodin Azmir Husić, vlasnik firme HEEZ Gradnja, potpisali su nastavak saradnje i produženje sponzorsko - partnerskog ugovora, potvrdio je to tim iz Srebrenika.
19.06.2023. u 18:27
get url
text

S obzirom da sponzorsko - partnerski ugovor sa generalnim sponzorom, HEEZ Gradnja, istjecao krajem tekućeg mjeseca, danas je odražan sastanak izmežu predstavnika gradske vlasti, čelnika OFK Gradina i Azmira Husića gdje su iznešene daljnje ambicije i planovi predstavnika gradske uprave kao i Husića, koji će sigurno trasirati put Gradine i odrediti tok aktivnosti, organizacije i rezultata tima iz Srebenika.

Prva liga FBiH sa seniorskom i šest takmičarskih selekcija u Omladinskom pogonu sigurno zahtijevaju značajniju podršku kako Grada Srebrenika tako i drugih privrednih subjekata. Samo tako je moguće zadržati nivo organizacije kluba barem na ovom nivou.

- Pripreme Plavih za novu sezonu krenuti će u prvoj sedmici mjeseca jula, dok ćemo o daljnjim aktivnostima kluba pravovremeno obavijestiti sportsku javnost i naše navijače - poručili su iz Gradine.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.