open-navfaktor-logo
search
Posljednji Mundijal
Pakuje kofere iz Katara: Ronaldo poručio da je san završio
Cristiano Ronaldo oglasio se na društvenim mrežama nakon što je Portugal od Maroka eliminiran u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva.
11.12.2022. u 15:46
get url
text

Portugalci pakuju kofere iz Katara, a Ronaldo je u svom obraćanju na Facebooku kazao kako je osvajanje Mundijala bio najveći san njegove karijere.

- Osvojio sam mnoge titule, uključujući i one s Portugalom, ali smjestiti našu zemlju na prvo mjesto na svijetu bio je moj najveći san. Borio sam se za to. Žestoko sam se borio. Davao sam sve od sebe tokom ovih 16 godina u pet nastupa na svjetskim prvenstvima.

- Nažalost, jučer se san završio. Ne vrijedi reagirati vruće glave. Samo želim da znate da je mnogo toga rečeno, mnogo toga napisano, mnogo se špekuliše, ali moja posvećenost Portugalu nije se promijenila niti jedan trenutak. Uvijek sam se borio za soj cilj i nikad ne bih okrenuo leđa kolegama i svojoj zemlji - poručio je Ronaldo.

- Nema se mnogo više reći da sada. Hvala Portugal, hvala Katar. Bilo je lijepo dok je trajalo. Sada, nadam se da će vrijeme biti dobar savjetnik i da će dopustiti svako donese svoje zaključke - kraj je Ronaldove poruke.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.