open-navfaktor-logo
search
Bez pozdrava
Petrović odgovorio Osimu: Da li je to neka moda u Željezničaru?
Amar Osim nije se danas pozdravio sa kolegom Slavkom Petrovićem prije, ni poslije  meča Radnika i Željezničara u Bijeljini.
22.02.2020. u 20:42
get url
text

Osim je poslije meča kazao da je to vezano za događaje od prije devet-deset mjeseci. Željezničar je prošle sezone zbog dugova prema Petrovića ostao bez euro licence i nastupa u kvalifikacijama za Evropsku ligu. Doduše, Plavi su otplatili dug, ali su probili predviđene rokove.

VEZANI TEKST - "Da vam ne crtam": Osim se u Bijeljini odbio rukovati sa Petrovićem

- Da li je to neka moda sada u Željezničaru da se treneru ne pruža ruka? To je prvo Dino Pekić odbio. Ja sam prišao kulturno pred samu utakmicu da poželim klupi sve najljepše, što je zadatak domaćeg trenera. Memić je odmah odmahivao da ne prilazim klupi. Ja mislim da je to do kulture. Ako Željezničar tri puta promaši zacrtani datum isplate jednom treneru, onda nisam ja kriv - rekao je Petrović nakon duela Radnik - Željezničar koji je završen bez golova.

- Ja se više nikada u životu neću nikome od njih javiti. To je onda ispod mog nivoa, to nema veze sa fudbalom. Oni se ljute što nisu ispunili tri termina. Jesu platili dug, a sada ja treba da potpisujem neke stvari retroaktivno. Ne želim da se bavim stvarima koje nisu logične - konstatovao je trener semberskog premijerligaša.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.