open-navfaktor-logo
search
Kvalifikacije za EP
Počinje prodaja ulaznica za duel protiv Luksemburga: FSBiH saopćio detalje i cijene
Putem platforme Kupikartu.ba u petak, 12. maja 2023. godine u devet sati počinje online prodaja ulaznica za utakmicu kvalifikacija za UEFA EURO 2024. Bosna i Hercegovina-Luksemburg koja će biti odigrana na Bilinom polju u Zenici 20. juna sa početkom u 20:45 sati.
11.05.2023. u 13:09
get url
text

Cijene karata su 30 KM (tribina zapad), 20 KM (jug i sjever).

- S obzirom na to da će ulaznice za domaće utakmice A reprezentacije Bosne i Hercegovine biti dostavljane putem elektronske pošte, upozoravamo sve zainteresovane da budu oprezni i karte kupuju isključivo putem zvanične platforme Kupikartu.ba, a ne od eventualnih preprodavača na crnom tržištu.

Ulaznica je obilježena bar kodom koji će biti očitan uređajem za skeniranje prilikom ulaska na priredbu. Po očitanju bar koda ulaznica ne može biti ponovo korištena. Pristup će biti omogućen nosiocu ulaznice koja je prva očitana. Svaki pokušaj ponovnog očitavanja koda sa ulaznice ili njene kopije, bez obzira ko prikazuje ulaznicu, će biti zanemaren a ulazak na priredbu neće biti dozvoljen. Molimo čuvajte ulaznicu na sigurnom mjestu - upozoravaju iz Fudbalskog saveza BiH.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.