open-navfaktor-logo
search
Jaki bolovi
Pomoćnik Prosinečkog otkrio: Sa kafe u bolnicu
Gordan Ciprić, jedan od asistenata Roberta Prosinečkog u stručnom štabu Zmajeva, otkrio je kako je selektor uopće "zaglavio" u bolnici
23.11.2018. u 18:25
get url
text

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki uspješno je operisan danas na KCUS-u.

Tri sata trajala je operacija na tankom crijevu, a selektor se nakon operaije nalazi na odjeljenju intenzivne njege, gdje će ostati u narednih nekoliko dana.

Gordan Ciprić, jedan od asistenata Roberta Prosinečkog u stručnom štabu Zmajeva, otkrio je kako je selektor uopće "zaglavio" u bolnici.

- Prije dvije noći Robi nije mogao spavati od bolova u abdomenu, bili smo ujutro na kafi i rekao mi je da ga užasno boli. Kako se s abdomenom nije poželjno zezati, odmah je otišao na pretrage u bolnicu. Dobio je visoku temperaturu i doktori su odlučili što prije operisati ga. Sreća da je sve prošlo u najboljem redu. Sreća u nesreći je da je Robi odmah otišao na pregled, ko zna što se moglo dogoditi - rekao je Ciprić za Index.hr.

Nekoliko hrvatskih medija također je prenijelo i informaciju da ovo nije prvi put da Prosinečki ima zdravstvenih problema. Prije devet godina želučana bakterija uzrokovala mu je probleme s centrom za ravnotežu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.