open-navfaktor-logo
search
Podržavaju Azmira Husića
Ponovo se oglasile Fukare: Nećemo zaboravit da je "anonimni privrednik" označeni "grobar" NK Zvijezda
Fudbaleri Slobode ispali su iz Premijer lige Bosne i Hercegovine, nakon čega su čelnici Tuzlaka podnijeli ostavke, a još nisu imenovani novi predsjednik i članovi Upravnog odbora.
19.06.2023. u 10:09
get url
text

Pravi mali rat se vodi između dvije struje - Azmira Husića i Nurdina Peštalića. Prvog podržavaju Fukare, najvatreniji navijači Slobode, dok drugi predvodi grupu privrednika iz TK.

- Obavještavamo naše drage sugrađane i navijače FK Sloboda Tuzla da "Obavještenje" trenutnih "grobara" kluba nije prošlo neopaženo.

Ovim putem želimo istaknuti našu iskrenu zabrinutost radi (ne)namjernog odugovlačenja gospode Džambića i Šećerbegovića o izboru nove garniture ljudi koji će voditi klub.

(Ne)svjesno pomjerajući datume izbora dovode u pitanje i narednu sezonu našeg kluba. Dok većina klubova kako u Prvoj tako i u Drugoj federalnoj ligi ima riješen igrački i stručni kadar, organizovane pripreme za narednu sezonu, mi u tome "tapkamo" u mjestu.

Navijači trenutno ne znaju s kojim igračkim kadrom raspolažemo, kao ni to koliko igrača je uopće ostalo u klubu, te ko čini stručni štab. Ova situacija je amaterizam neke nove kategorije.

Poručujemo da se sastanak sa gospodinom Azmirom Husićem održi što prije, te da nismo i nećemo zaboravit da je "anonimni privrednik" iz Gradačca označeni "grobar" naših sportskih prijatelja NK Zvijezda, koji je pravio velike probleme u radu istoimenog kluba u sezoni iza nas. Vaše igranke vodite, ali ne preko imena Slobode - piše na Facebook stranici Fukare Tuzla 1987.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.