open-navfaktor-logo
search
Ambiciozni premijerligaš
Posušje kreće u novi projekat: Klubu trava, navijačima hvala...
HŠK Posušje radi na novom projektu "Ostavi trag za nove generacije" čiji je cilj izgradnja jednog od najsavremenijih i najmodernijih fudbalskih terena s umjetnom travom u Bosni i Hercegovini, koja će se prostirati na 6.930 kvadratnih metara.
02.03.2023. u 17:58
get url
text

- Nakon realizacije projekta najmodernijih svlačionica u BiH i projekta rasvjete koji je pri kraju, a trebao bi biti gotov za nekih mjesec dana, sada slijedi veliki projekt "Ostavi trag za nove generacije" - kazao je u četvrtak na konferenciji za novinare sekretar kluba Leo Vlašić.

Tom je prilikom također rečeno kako je glavni cilj kluba kvalitetna organizacija s posebnim naglaskom na školu fudbala koja broji više od 350 djece, kojoj je potrebno osigurati adekvatne uvjete za bavljenje sportom.

- Planiramo povećati broj trenera i poboljšati uvjete, jer naš pomoćni teren ne zadovoljava standarde Fudbalskog saveza i na njemu naši igrači iz škole fudbala ne mogu igrati utakmice. Taj teren nam je svakako potreban i za seniore koji odrađuju treninge na njemu. Naš glavni cilj je osigurati tim mladim igračima kvalitetne uvjete za treniranje i njihov igrački razvoj – ustvrdio je direktor kluba Ivan Petric.

Pojasnio je i na koji način, svi koji to žele, mogu donirati za kvadrat/kvadrate trave.

Donirati se može uplatom na transakcijski račun (3382002264215973), devizni račun (IBAN:BA 393382004864213673; SWIFT: UNCRBA 22),putem PayPal-a, gotovinskom uplatom putem obrasca u prostorijama Kluba ili preuzimanjem obrasca na linku: https://ostavi-trag.hsk-posusje.com/#doniraj

Donacijom kvadrata trave klub je osigurao prigodne poklone za donatore.

Po završetku projekta "Ostavi trag za nove generacije" imena svih donatora ostati će upisana u vječnosti s voljenim klubom na ploči zahvale, koja će se nalaziti u krugu stadiona Mokri Dolac.

Svaki donator će biti javno objavljen i na web stranici, preko koje će u svakom trenutku moći pronaći "svoj" kvadrat. Donacija za jedan kvadrat iznosi 50 KM, a uplate će se svakodnevno ažurirati i objavljivati na službenoj web stranici, uključujući i donacije kroz obrasce.

- Klubu trava, navijačima hvala – poručili su iz HŠK Posušje.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.