open-navfaktor-logo
search
Zalog za budućnost
Pred derbi sa Sarajevom: Dva potpisa u Borcu
David Čavić i David Vuković produžili su vjernost banjalučkom klubu za još tri godine.
27.02.2024. u 17:42
get url
text

Tandem ponikao u Platonovoj ulici i dalje će igrati Borcu, a zadovoljstvo što su stavili paraf na novi ugovor Čavić i Vuković nisu krili.

- Zahvaljujem se klubu što na obostrano zadovoljstvo već drugi put produžavamo saradnju i nadam se da će naredne godine biti još zvučnije što se tiče moje karijere u Borcu. Pokazao sam da klub može ozbiljno računati na mene i nadam se da će tako ostati u budućnosti te da ću svojim igrama i zalaganjem pomoći klubu u ostvarenju svih ciljeva. Nadam se duploj kruni ove sezone i izlasku u Evropu - rekao je Čavić koji ove igra svoju najbolju sezonu u karijeri, a uskoro će ponovo na teren nakon oporavka od povrede.

Zadovoljan je i David Vuković koji se ove zime vratio sa pozajmice provedene u FK Laktaši. David je već s prvom utakmicom fudbalskog proljeća skrenuo pažnju na sebe.

- Velika mi je čast što sam produžio ugovor sa svojim matičnim klubom. Nadam se uspjesima ,kako u ovoj, tako i u narednim godinama, te da ću svojim igrama doprinijeti rezultatima. Meni je veoma drago što sam se nametnuo stručnom štabu. Osjećam veliku odgovornost jer je Borac naš najveći klub i svakako je najteže igrati za njega, ali i najljepše - rekao je Vuković.

- Svojim profesionalnim odnosom i dobrim igrama u proteklom periodu zaslužili su novi ugovor. Želim da im čestitam i da kažem da je ovo za njih nagrada i stimulans da u narednom period budu još bolji. Ne sumnjam da će nastaviti u istom ritmu, a dobra stvar za njih je što imaju dosta prostora za napredak, a vrijeme ispred nas će to pokazati - rekao je Oliver Jandrić, sportski direktor FK Borac.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.