open-navfaktor-logo
search
Potvrdio za Faktor
Predsjednik Disciplinske komisije FSBiH nije dobio prijavu protiv Anela Ahmedhodžića
Fudbalski savez Bosne i Hercegovine 6. septembra ove godine suspendovao je Anela Ahmedhodžića, A reprezentativca naše zemlje, ali kazna našem defanzivcu još nije izrečena.
28.09.2023. u 11:02
get url
text

VEZANI TEKST - Trener Sheffield Uniteda prozvao FSBiH: Trojica ljudi su sve znali oko Anela Ahmedhodžića

Stoga je nejasno da li će se stoper Sheffield Uniteda naći na spisku novog selektora pred nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine protiv Lihtenštajna (13. oktobra) i Portugala (16. oktobra).

Ahmedhodžić je suspendovan na prijedlog direktora reprezentacije Zvjezdana Misimovića i bivšeg selektora Mehe Kodre, jer je javio da se povrijeđen, a iz Saveza su tražili da se pojavi u Sarajevu kako bi ga pregledali doktori bh. tima. O njegovoj sudbini odlučit će Disciplinska komisija FSBiH.

Međutim, zanimljivo je da prijava protiv Ahmedhodžića nije stigla na adresu predsjednika Disciplinske komisije FSBiH.

- Tek ću danas poslije podne dobiti taj predmet da vidim šta ima. Kruži neka informacija da ima prijava, ali meni zvanično još ništa nije stiglo. Na mail nisam ništa zaprimio, tako da ne znam šta ima tu - kazao je Nermin Kljajić, predsjednik Disciplinske komisije FSBiH za Faktor.

Prema informacijama na zvaničnoj stranici Saveza osim Kljajića u Disciplinskoj komisiji FSBiH još su: Dario Knezović, Goran Kosorić, Edin Kotlo, Mario Rozić i Marinko Štrbac. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.