open-navfaktor-logo
search
Optimista
Prvo obraćanje: Šta je prioritet za novog predsjednika FK Željezničar?
Vidim da je atmosfera dosta pozitivnija, vidim jedno jedinstvo u klubu i svim stukturama i mislim da će to polučiti dobar rezultat u budućnosti, kazao je Džubur
29.06.2019. u 13:17
get url
text

Admir Džubur novi je predsjednik Fudbalskog kluba Željezničar. On je dobio povjerenje na današnjoj sjednici Skupštine kluba na Mašinskom fakultetu u Sarajevu.

Na njegov prijedlog imenovan je i novi Upravni odbor, koji će činiti Jasmin Badžak, Mirza Ustamujić, Abdurahman Drkić, Muris Bečirčić, Kenan Ademović i Selen Balić.

- Impresije su nakon ovog, dosta tubulentnog perioda, izuzetno pozitivne. Vidim da je atmosfera dosta pozitivnija, vidim jedno jedinstvo u klubu i svim stukturama i mislim da će to polučiti dobar rezultat u budućnosti. Ova Uprava će nastaviti da radi, na daljem dizanju kluba, infrastrukturi, a prije svega na poboljšanju rezultata koji nisu bili na nivou Željezničara u proteklom periodu. To nam je prioritet - kazao je Džumbur, naglasivši kako će nastojati da šefu struke osiguraju uvjete za nesmetan rad, a da bi toi trebalo rezultirati stvaranju dobre ekipe i povratku navijača na tribine.  

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.