open-navfaktor-logo
search
Nakon gola
Pulis hvalio Bešića: Donijet će nam kvalitet u veznom redu
Nakon utakmice i pobjede na uvijek neugodnom gostovanju menadžer Middlesbrougha imao je samo riječi hvale za bh. reprezentativca
03.10.2018. u 09:17
get url
text
Muhamed Bešić pogodak je proslavio sa menadžerom Tonyjem Pulisom
Muhamed Bešić pogodak je proslavio sa menadžerom Tonyjem Pulisom

Gostujućom pobjedom protiv Ipswicha, fudbaleri Middlesbrougha zadržali su se na drugoj poziciji engleskog Championshipa.

U meču 11. kola popularni Boro slavio je u gostima s 2:0, a prvi gol za goste u 12. minuti postigao je bh. reprezentativac Muhamed Bešić. Četiri minute kasnije Stewart Downing je zabio za 2:0, što se na kraju ispostavilo kao konačan rezultat.

Nakon utakmice i pobjede na uvijek neugodnom gostovanju menadžer Middlesbrougha imao je samo riječi hvale za bh. reprezentativca.

- Bešić nije prošao cijelu predsezonu sa Evertonom, došao je u Middlesbrough potresen. Kada je tako nije se baš lako vratiti na nivo na kojem je bio, ali nadam se da hoće kako vrijeme bude odmicalo i da će nam donijeti više kvalitete u veznom redu - rekao je Pulis.

Bešić je ove sezone upisao sedam nastupa za Boro. U tri meča bio je starte, a sinoćnjim pogodak bio mu je prvi u ovoj sezoni.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.