open-navfaktor-logo
search
Tradicionalno
Put traje 24 sata: Navijači BATE Borisova autobusom dolaze u Zenicu
Ovoga puta ruta će ići preko Minska, Bresta, Poljske i Slovačke, uključujući spavanje u Budimpešti i dolazak u Zenicu na dan utakmice
04.08.2019. u 15:06
get url
text

Fudbaleri BATE Borisova u četvrtak će gostovati na Bilinom polju, gdje će Sarajevo igrati domaću utakmicu 3. kola kvalifkacija za Evropsku ligu.

Gosti iz Bjelorusije sa tribina stadiona Bilino polje imat će podršku, a klub je na zvaničnoj stranici objavio da će navjervniji navijači u BiH putovati autobusom!

Put dug nešto više od 1.700 kilometara trajat će 24 sata.

- Žuto-plavi će u četvrtak otkriti novu zemlju na fudbalskoj mapi, a to je Bosna i Hercegovina. Utakmica protiv Sarajeva igrat će se u Zenici, a to znači da je vrijeme da se najvjerniji, avanturistički fanovi pripreme za polazak! Za njih je organizovana tradicionalna vožnja autobusom. Ovoga puta ruta će ići preko Minska, Bresta, Poljske i Slovačke, uključujući spavanje u Budimpešti i dolazak u Zenicu na dan utakmice. Polazak iz Borisova predviđen je za utorak, 6. augusta, a povratak u subotu, 10. augusta. Preduvjet je valjana schengenska viza - saopćeno je na klupskoj internet stranici.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.