open-navfaktor-logo
search
Veliki jubilej
Rođendanska proslava povodom 100 godina postojanja NK GOŠK-a
Predsjednik NK GOŠK Lujo Ilić se na početku večeri obratio gostima te im se zahvalio što su svojim dolaskom uveličali ovaj veliki jubilej kluba iz Gabele
29.08.2019. u 12:50
get url
text

Centralna rođendanska proslava povodom 100 godina postojanja NK GOŠK Gabela održana je u srijedu večer u Gabeli kod Čapljine, navodi se službenim stranicama toga grada.

Iako se prvih sto godina postojanja kluba proslavljalo i na protekloj plavo-bijeloj noći koja je dio tradicionalnog turnira "Andrija Anković" koji organizira NK GOŠK iz Gabele, upriličena je svečana proslava uz druženje s Mjesnom zajednicom Gabela, MZ Gabela polje te delegacijom grada Čapljine i s ministrom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Donkom Jovićem.

Predsjednik NK GOŠK Lujo Ilić se na početku večeri obratio gostima te im se zahvalio što su svojim dolaskom uveličali ovaj veliki jubilej kluba iz Gabele.

Gradonačelnik Smiljan Vidić, koji je predvodio delegacija grada Čapljine, kazao je kako ga posebno veseli zajedništvo MZ Gabela i MZ Gabela polje ali i čitavog grada.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.