open-navfaktor-logo
search
Kvaklifikacije za EP
Ronaldo otkrio hoće li igrati na Bilinom polju
Fudbaleri Portugala pobijedili su sinoć Slovačku rezultatom 3:2 i tako zadržali maksimalan učinak nakon sedam kola kvalifikacija, te su postali jedna od prve tri reprezentacije koje su, skupa sa domaćinom Njemačkom, osigurale nastup na Evropskom prvenstvu.
14.10.2023. u 11:27
get url
text

Nakon utakmice u kojoj je briljirao sa dva postignuta gola oglasio se i Cristiano Ronaldo, kojem je to bio ukupno 202. nastup za reprezentaciju.

- Sad kad smo se kvalifikovali na EURO, mogu istaći da se nadam da ću igrati. Ostalo je još mnogo vremena do prvenstva, nadam se da neću imati povrede i da neću imati nikakve druge probleme.

Rano sam otišao iz Portugala, ali Portugal će zauvijek biti moj dom. Imam veliku podršku na svakom stadionu u Portugalu - kazao je Ronaldo, koji je govorio i o utakmici protiv BiH koja je na programu u ponedjeljak na Bilinom polju.

- Naravno da sam na raspolaganju selektoru. Ne znam šta on želi i kakve su mu zamisli, ali ja sam definitivno na raspolaganju reprezentaciji i u Zenici - dodao je jedan od najboljih igrača svih vremena.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.