open-navfaktor-logo
search
Potvrđeno
Široki Brijeg: Prvi pomoćnik trenera Sedloskog napustio Pecaru
U Širokom Brijegu sam stekao brojna iskustva koja ću pamtiti cijeli život, napisao je Vlaho
04.06.2019. u 13:04
get url
text

Aleksandar Vlaho, prvi pomoćnik Goce Sedloskog, trenera NK Široki Brijeg, napustio je Pecaru.

Iako je bio ugovorom vezan do juna 2020. godine, makedonski stručnjak klub je napustio zbog porodičnih razloga i obaveza.

Ovaj makedonski stručnjak za taktičke analize utakmica od igrača, Uprave i navijača oprostio se pismom.

- Poštovani igrači, Upravo i navijači NK Široki Brijeg, želim vam zahvaliti za prelijepu sezonu koja je na mene ostavila neizbrisivi trag. Moram vam priznati kako sam bio počašćen kada mi je Uprava ukazala povjerenje raditi s vama i biti dio ovoga kluba. Nadam se kako sam opravdao ukazano povjerenje. Vjerujem kako ste svi naučili nešto novo od mene i napredovali u fudbalskom smislu.

U Širokom Brijegu sam stekao brojna iskustva koja ću pamtiti cijeli život. Tu sam stekao i brojna prijateljstva, a neka će vjerovatno ostati za cijeli život. Ovaj mali grad ima veliku dušu. To je pokazao mnogo puta i meni je prirastao srcu. Hvala vam za sve - napisao je, između ostalog, Vlaho, dodavši:

- Posebnu zahvalnost dugujem svojim kolegama iz stručnog štaba s kojima sam imao perfektnu saradnju od prvog do zadnjeg dana. Hvala i svim ljudima koji rade u klubu, oko kluba i za klub, te vjernim navijačima Škriparima i svima koji podržavaju i neizmjerno vole NK Široki Brijeg. Neka ovo moje pismo bude samo doviđenja, nikako zbogom. Sretno!

NK Široki Brijeg zahvalio je Vlahi na saradnji, poželivši mu mnogo sreće u životu i nastavku karijere.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.