open-navfaktor-logo
search
Posebne mjere
U Zvorničkoj 27 obavljaju posljednje pripreme pred duel BiH - Sjeverna Irska
Na stadionu Grbavica vrše se posljednje pripreme za večerašnji susret polufinala play-offa za plasman na Evropsko prvenstvo u kojem će Zmajevi ugostiti Sjevernu Irsku.
08.10.2020. u 12:58
get url
text

Iako će utakmicu koja počinje od 20.45 sati, čini se da su pripreme i procedure detaljnije i opsežnije, a sve zbog trenutne epidemiološke situacije u našoj zemlji u cilju sprečavanja pandemije koronavirusa.

VEZANI TEKST - Grbavica spremna za baraž: Željezničar poželio sreću Zmajevima

Na tribinama stadiona Željezničara će poslije dugo vremena biti i publika. Nažalost, prema odredi nadležnih svega 1.800 navijača imat će tu privilegiju da ovaj meč posmatra sa tribina.

Zavod za javno zdravstvo Kantona Sarajevo jučer je izdao preporuke za sprečavanje širenja virusa COVID-19 tokom susreta Bosna i Hercegovina - Sjeverna Irska.

Prilikom ulaza na stadion svakoj osobi će se mjeriti temperatura beskontaktnim termometrom, a ukoliko se kod neke osobe potvrdi temperatura viša od 37,4 stepeni Celzijusa, ili uoči prisustvo respiratornih simptoma – kašalj, otežano disanje, osobi se neće dozvoliti ulazak na stadion.

Oko stadiona su već postavljene zaštitne ograde, kako bi se spriječila bilo kakva gužva prilikom ulaska na stadion, a u nastavku u našem videu pogledajte kako izgleda Grbavica pred večerašnji izuzetno važan duel Bosne i Hefcegovine i Sjeverne Irske.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.