open-navfaktor-logo
search
Fudbaler Borca
Vuković odbio Barbareza: Donio sam odluku...
AUTOR: Faktor
24.05.2024. u 10:03
get url
text
Vuković ne dolazi na okupljanje
Vuković ne dolazi na okupljanje
Nakon finalne utakmice Kupa Bosne i Hercegovine i brojnih uvredljivih komenatara u javnosti, David Vuković, prvotimac banjalučkog Borca  donio je odluku da se ne pojavi na okupljanju reprezentacije Bosne i Hercegovine za predstojeće utakmice sa Engleskom i Italijom, saopćeno je iz kluba.
- Donio sam odluku da se zbog pritiska javnosti i raznih komentara poslije utakmice sa Zrinjskim ne pojavim na okupljanju reprezentacije i smatram da je tako najbolje za sve navijače - rekao je Vuković za zvaničnu web stranicu kluba.
- Mislim da nakon novonastalih dešavanja ne mogu pomoći reprezentaciji jer nisam u mogućnosti da budem dovoljno skoncentrisan i da dam svoj maksimum na terenu, na treninzima, kao i na samim utakmicama -  poruka je Vukovića.
On je zaključio da reprezentaciji Bosne i Hercegovine želi svu sreću na prijateljskim utakmicama kao i u svim ostalim takmičenjima u budućnosti.
Navijači su Vukoviću zamjerali to što se kao reprezentativac Bosne i Hercegovine nije okrenuo prema državnoj zastavi tokom intoniranja himne prije finalne utakmice između Borca i Zrinjskog.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.