open-navfaktor-logo
search
Atraktivna Argentinka
Wanda Nara vidjela masnicu na licu Icardija, pa napravila neočekivani potez
Mauro Icardi, fudbaler Galatasaraya, našao se u centru pažnje javnosti kada je nakon derbija protiv Fenerbahčea pokazao kako je zadobio masnicu ispod oka. Kada se vratio kući njegova, supruga Wanda uradila je potez za oduševljenje.
25.12.2023. u 09:48
get url
text

Atraktivna Argentinka je sebi nacrtala masnicu kako bi pokazala svom suprugu podršku, a to je oduševilo navijače Galatasaraya.

Njih dvoje su jedan su od najpoznatijih, ali i najskandaloznijih fudbalskih parova.

Najpoznatija svjetska menadžerica je fotografiju objavila na Instagramu, a navijači nisu prestajali sa komentarima oduševljenja.

Podsjetimo, nešto ranije, zbog situacije oko masnice se javio i Edin Džeko, kapiten Fenerbahčea. On je ispod posta Fabrizia Romana napisao:

- Tip udario glavom u stativu, objavili ga na Instagramu i plaču za penal. Tipično za njih. Sramotno - poručio je Džeko, koji je sa argentinskim napadačem imao nesuglasice i verbalni duel na derbiju.

VEZANI TEKST - Icardi s masnicom ispod oka; Džeko: Udario je glavom od stativu

Wanda je stupivši u vezu s Icardijem postala najpoznatija preljubnica u fudbalskom svijetu. Njihov ljubavni život često se povlači po tabloidima.

Veza Icardija i Nare počela je skandaloznom aferom. Wanda je nekada bila u braku s fudbalerom Maxijem Lopezom, a onda ga je počela varati s njegovim bivšim najboljim prijateljem Icardijem, te ga zbog njega i ostavila.

Wanda se udala za Lopeza 2008. godine, a pet godina poslije brak se raspao nakon što je otkrivena afera s Icardijem.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda Nara (@wanda_nara)

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.