open-navfaktor-logo
search
Stigao Milošević
"Za mirnu mrežu": Borac potpisao golmana
Mrežu banjalučkog Borca u nastavku sezone čuvat će Marko Milošević. On je stigao iz mađarskog Debrecena. Milošević je ponikao u Zemunu, a inostranu karijeru gradio je u Kazahstanu i Mađarskoj.
12.01.2024. u 19:17
get url
text

- Dobro znam da je Borac klub sa dugom tradicijom, bogatom historijom i da se bori za šampionsku titulu. Sve to je utjecalo da dođem u Banju Luku. Želim da dam svoj pun doprinos ekipi na terenu, te da se dokažem pred banjalučkom publikom i najvatrenijim navijačima. Motivisan sam i radujem se novom izazovu. Dat ću sve od sebe da, zajedno sa saigračima, klub ostvari sve svoje ciljeve i da se, zajedno, radujemo trofejima - rekao je Milošević.

Nekolicinu novih saigrača već poznaje sa fudbalskih terena, a upoznat je i sa kvalitetom Premijer lige.

- Pratio sam ligu koliko sam mogao, a posebno sam upoznat sa ekipama koje su u samom vrhu. Na nama je da dobro odradimo pripreme. Vjerujem da ću se lako uklopiti jer znam da u Borcu igraju momci koji su prije svega dobri ljudi, a svi imamo isti cilj -  rekao je Milošević sa čiji kvalitetima je dobro upoznat i trener golmana Borca Siniša Mrkobrada koji ga je imao na oku s prvim danom potrage za novim čuvarom mreže.

Zadovoljstvo je i u sportskom sektoru kluba. Oliver Jandrić, sportski direktor FK Borac, imao je pune ruke posla ovih dana, a raduje ga što se na vrijeme riješilo jedno od krucijalnih pitanja oko igračkog kadra za nastavak sezone.

- Veoma smo zadovoljni što smo postigli dogovor sa Markom Miloševićem koji je potpisao jednoipogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje. Marko je odličan golman, ali ga krase i svi oni ljudski kvaliteti koje želimo da imamo u našoj ekipi -karakter, srčanost i borbenost. Borac ove sezone juriša na sve trofeje i uvjeren sam da će Marko biti od velike pomoći našoj ekipi na putu ka ostvarenju svih ciljeva - rekao je Oliver Jandrić, sportski direktor FK Borac.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.