open-navfaktor-logo
search
Novo pojačanje
Zakarić se nakon polusezone u Saudijskoj Arabiji vratio u Borac
Goran Zakarić vraća se u FK Borac nakon polusezone provedene u Saudijskoj Arabiji, a novi ugovor potpisan je na godinu dana.
14.06.2022. u 18:08
get url
text

U svom prvom mandatu, u crveno plavom dresu, bio je jedan od najboljih igrača šampionske generacije kluba, a u Platonovu ulicu vraća se sa željom da sa saigračima još jednom pozlati igre na terenu.

Do sada je u Premijer ligi, Kupu BiH i na evropskoj sceni, odigrao 63 utakmice u Borčevom dresu, uz učinak od 16 postignutih golova i 20 asistencija.

- Drago nam je što smo se dogovorili sa Goranom da se vrati u naš klub u kojem je tokom svog prvog boravka dao veliki doprinos svim našim uspjesima. Lako smo se dogovorili i ugovor je potpisan na obostrano zadovoljstvo. On je pokazao veliku želju da ponovo obuče dres FK Borac, a igrač takvog kalibra je uvijek dobrodošao u ekipu.

Mi i sa ovim transferom nastavljamo da stvaramo ekipu koja će jurišati na oba trofeja u domaćem šampionatu. Pored toga, cilj nam je da se predstavimo na najbolji način u Evropi i pokušamo doći što dalje u Ligi konferencija - ističe Bogoljub Zeljković potpredsjednik FK Borac.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.