open-navfaktor-logo
search
Završne pripreme
Željo otputovao u Konjic, Bekrić optimista pred nastavak sezone
Fudbaleri Željezničara otputovali su na završni dio priprema koji će, umjesto u Međugorju, kako je prvobitno planirano, obaviti u Konjicu.
01.02.2023. u 14:39
get url
text

Trener Edis Mulalić u Konjic je poveo 26 fudbalera.

To su: Bender, Muftić, Karić, Galić, Šehić, Jašarević, Cocalić, Kosorić, Drina, Kobašević, Pirić, Pašić, Hajdarević, Hodžić, Beća, Mekić, Štilić, Bekrić, Amoah, Drljo, Santos, Gasal, Efendić - Beganović, Haračić i Križevac.

Samir Bekrić, fudbaler i sportski direktor Plavih se putem zvanične stranice Željezničara zahvalio domaćinu na gostoprimstvu.

- Moram da se zahvalim ljudima koji su nam osigurali da u Konjicu obavimo sjajne pripreme i koji su bili tu 24 sata na usluzi. Od Jasmina Badžaka i njegovog hotela Garden City, do Džahida Muratbegovića, predsjednika Igmana. Jedna velika zahvalnost ide i gradonačelniku Konjica, Osmanu Ćatiću, koji je stvarno u svim segmentima bio podrška i to moramo da cijenimo i poštujemo. Osjećali smo se ugodno prvi put i nije slučajno da idemo opet u Konjic. Imamo odlične uvjete za rad, ekipa ima svoj mir i ponovo idemo da odradimo završni dio priprema - rekao je Bekrić za Facebook stranicu FK Željezničar, dodavši:

- Nadam se da ćemo biti mnogo bolji nego u prvom dijelu sezone. Iskusniji smo za godinu i sačuvali smo igrače. To je veliki plus.

Željo će u Konjicu boraviti do 9. februara, a planirano je da odigra tri kontrolne utakmice.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.