open-navfaktor-logo
search
Reakcija
Zvijezda demantuje Sindikat: Nije nam zabranjena registracija fudbalera
Sindikat profesionalni fudbalera Bosne i Hercegovine obavijestio je danas kako je Svjetska fudbalska federacija FIFA federalnim prvoligašima Zvijezda Gradačac i Mladost Doboj Kakanj zabranila registraciju novih igrača.
27.01.2022. u 21:55
get url
text

Zvijezda i Mladost, saopćio je Sindikat nisu u zadatom roku izvršili plaćanje presuda po osnovu sporova igrača Nemanje Đekića, odnosno Predraga Vladića.

Iz gradačačkog kluba negirali su ove navode. 

-  NK Zvijezda Gradačac nije zaprimila niti jedan dopis u bilo kojoj formi od strane fudbalskih organizacija i asocijacija u državi i izvan nje, a koji ima sadržaj o kojem je danas izvještavana javnost. Na adresu kluba nisu pristigla nikakva potraživanja od strane institucija ili pravnih lica na ime fudbalera Nemanje Đekića. NK Zvijezda Gradačac najoštrije osuđuje ovakav način komunikacije i plasiranja dezinformacija koja štete ugledu našeg kluba. Koristimo ovu priliku da upozorimo sve one koji su plasirali ovakve informacije da ćemo nakon što razmotrimo motive i moguće posljedice iznesenih lažnih tvrdnji, pokrenuti odgovarajuće forme tužbi prema istim - poručili su iz Zvijezde.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.