open-navfaktor-logo
search
Za nove pobjede
Meridian ponosni sponzor KK Promo
Kompanija Meridian i KK Promo iz Donjeg Vakufa potpisali su ugovor o sponzorstvu.
15.02.2022. u 12:00
get url
text

Saradnju su ozvaničili Nikola Milisavljević, menadžer korporativnih poslova kompanije Meridian i Haris Hadžić, direktor KK Promo.

- Meridian je veoma važan i prepoznatljiv brend u svojoj industriji i zaista nam je zadovoljstvo što smo se pridružili brojnim, značajnim sportskim kolektivima koji već sarađuju sa ovom kompanijom. Nadamo se i vjerujemo da će naša saradnja biti na obostranu korist - naveo je Hadžić.

{$galerijaFotografija}

On je istakao da im partnerstvo sa kompanijom Meridian predstavlja dodatni motiv da nastave sa kvalitetnim radom, koji na kraju, kako kaže, često rezultuje i istinskim sportskim uzbuđenjima i utakmicama sa dramatičnim završnicama, kakvih je njihov klub odigrao najviše u regionu ove sezone.

Ni u kompaniji Meridian nisu krili zadovoljstvo zbog novog sponzorstva, nadajući se da će partnerstvo biti talično za "momke sa Vrbasa".

-Promo je klub fantastične organizacije i pasioniranih navijača. Uz Žuti tornado i regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću, ispisaćemo nove stranice istorije. Pred nama je uzbudljiv period i u ime Meridiana obećavam punu posvećenost klubu, a zajednički ćemo raditi i na promotivnim aktivnostima, kako Proma, tako i košarke u Bosni i Hercegovini- zaključio je Milisavljević.

kkpromo.jpg
1 od 4
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.