open-navfaktor-logo
search
Selektor Zmajica
Miloš Pavlović: Bilo je dobrih, ali i dosta loših stvari
Ženska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je sinoć u prvom kolu kvalifikacija za Eurobasket 2025 od ekipe Crne Gore (70:91).
10.11.2023. u 10:26
get url
text

Selektor Miloš Pavlović imao je i određenih zamjerki djevojkama na porazu.

- Definitivno je utisak da smo imali jako malo vremena za pripremu i uigravanje. Imali smo jako dobrih stvari, ali preovladale su one negativne.

Ekipa Crne Gore ima iskustvo u komunikaciji, znali su u svakom trenutku da iskoriste naše nedoumice. Generalno, to je nedovoljna uigranost s naše strane, a jako sam nezadovoljan sa greškama u fundamentalnim stvarima. Ekipa Crne Gore je sve kažnjavala, na skoku i svuda.

Moramo da budemo konkretniji. Kasnije smo pokazali konkretnost i vratili smo se malo. U konačnici je Crna Gora diktirala ritam i na kraju su oni zasluženo pobijedili. Mi smo se u drugom poluvremenu vraćali na neku razliku. Bilo je kopaj da dođeš u neku situaciju. Bilo je dobrih stvari, ali i dosta loših stvari - istakao je selektor Pavlović nakon utakmice.

Naredni meč reprezentacija BiH igra u Luksemburgu. Susret se igra u nedjelju od 17 sati, uz direktan TV prijenos na kanalu Sport Klub 7.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.