open-navfaktor-logo
search
Nakon izvještaja
Nurkić podržao Raziju Mujanović: Za mene lično ona pa svi ostali, godinama jedno te isto
Team menadžerica ženske košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Razija Mujanović sinoć je uputila  izvještaj Upravnom odboru Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine, a o svemu je obavijestila i javnost putem društvenih mreža.
27.11.2022. u 11:30
get url
text

U izvještaju je navela brojne probleme i opstrukcije sa kojima se suočavala ona i reprezentacija, te je uputila i niz kritika i optužbi na račun generalnog sekretara KSBiH Amera Čolana.

Legendarnoj Razi podršku je pružio bh. reprezentativac i košarkaš Portlanda Jusuf Nurkić.

VEZANI TEKST - Razija Mujanović teško optužila Amera Čolana: Htio je krojiti spiskove igračica, bilo me stid kako se odijeva na SP-u

- Za mene lično Razija Mujanović pa svi ostali. U našu Raziju imam potpuno povjerenje.

 Godinama jedno te isto… a da ne govorim da sam vam sve ovo ja već rekao!

Nadam se da ćete ovaj put izabrati dokazanu moralnu i ljudsku veličinu Raziju Mujanović, najbolje što je naša BiH ikad imala - napisao je Nurkić na Facebooku. 

 

Podsjetimo popularna Raza je u izvještaju između ostalog istakla i da je Čolan htio da kroji spiskove reprezentacije. Otkrila je i kako sekretar Čolan nije odobrio uplatu 3.000 švicarskih franaka koliko je koštala taksa da se izda licenca novoj igračici Jovani Mandić te još brojne druge probleme u kojima je glavnu ulogu uglavnom imao Čolan.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.