open-navfaktor-logo
search
Uzavrelo pred derbi
Objavljen snimak tuče košarkaša Crvene zvezde i Partizana; Partizan: Neko je obrisao jedan dio
AUTOR: Faktor
19.05.2024. u 17:40
get url
text
Mediji u Srbiji objavili su snimak tuče košarkaša Crvene zvezde Stefana Lazarevića i igrača Partizana Jamesa Nunnallyja.
Dvojac je odlučio razmirice iz ranijeg perioda da riješi fizičkim obračunom u hodniku dvorane u Beogradu na dan finalne utakmice ABA lige između Partizana i Crvene zvezde, a deblji kraj izvukao je Lazarević koji je zaradio teške tjelesne povrede, što se vidjelo na fotografiji koja je objavljena.
Iz Crvene zvezde su eskpresno zatražili suspenziju igrača Partizana, svaljujući na njega svu krivicu, a sada se oglasio i Partizan koji tvrdi da je upravo njihov član prvi napadnut.
- James Nunnally je prvi napadnut od strane Stefana Lazarevića, koji ga je uhvatio za vrat, nakon čega je igrač Partizana uzvratio, što se može vidjeti na kompletnom snimku sigurnosnih kamera - saopćili su iz Partizana i dodali da jedini snimak koji to može da potvrdi nije kompletan je na njemu nedostaje period od 11:01:28 do 11:02:32.
- KK Partizan poziva da se hitno uključe nadležne službe kako bi vratio izbrisani snimak i utvrdilo ko je isti izbrisao! Tražimo da onaj ko je snimak obrisao, odgovara u skladu sa zakonom - saopćili su iz Partizana.
Dalje tvrde da se na dostupnim snimcima vidi i kako Lazarević izlazi iz svlačionice za Nunnallyjem u želji da se raspravi, kao i kako skače na igrača Partizana koji se nalazi na zemlji.
Pozvali su osiguranje beogradske Arene da im bez odlaganja dostavi kompletan snimak, a da će ga klub poslije javno objaviti.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.