open-navfaktor-logo
search
Demantovali Špance
Oglasio se KK Partizan o ponudi za Džanana Musu: Te stvari ne dešavaju se slučajno
Košarkaški klub Partizan demantovao je pisanje španskih medija koji su objavili informaciju da je beogradski klub poslao ponudu Džananu Musi, reprezentativci Bosne i Hercegovin, koji nosi dres Real Madrida.
02.02.2024. u 14:42
get url
text

VEZANI TEKST - Astronomska ponuda: Partizan želi Džanana Musu, nudi mu 12 miliona KM!

Iz Partizana su poručili kako se oglašavaju javno saopćenjem za javnost kako bi skrenuli pažnju na određene stvari koje, kako tvrde, "ciljano ili nehotično mogu biti štetne po klub".

- Svjedoci smo da se u jeku prijelomnog dijela sezone u javnosti pojavljuju vijesti o tome da jedan od najboljih igrača Real Madrida, Džanan Musa, ima ponudu KK Partizan. Uz ogromno poštovanje za Musu i njegov igrački kvalitet koji je neupitan, ova vijest nije tačna jer iz kluba niko nije kontaktirao ni njega, ni njegovog agenta, a kamoli uputio bilo kakvu ponudu.

Ova vijest sama po sebi ne bi zavrijeđivala toliku pažnju da nije u pitanju na desetine puta ponovljeni slučaj u kojem se u javnosti Partizanu prišivaju basnoslovne ponude za određene igrače, uglavnom u toku takmičarske godine.

Klub ovim putem izražava sumnju da se te stvari ne dešavaju slučajno i apeluje na medije da ovakve bombastične vijesti slobodno provjere sa čelnicima Crno-bijelih prije objave.

Također, KK Partizan želi da podsjeti sve da se zvanični stavovi kluba kada je u pitanju finansijsko i opće poslovanje komuniciraju putem zvaničnog sajta KK Partizan ili kroz javne nastupe predsjednika Ostoje Mijailovića ili direktora Duleta Karavesovića. Sve druge izrečene komentare treba posmatrati i tretirati kao lične impresije ili stavove - piše između ostalog u saopćenju Partizana.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.