open-navfaktor-logo
search
Fenomenalni rezultati
BH Telecom nastavlja sa podrškom Lani Pudar, poručila da joj je prvi cilj polufinale na Olimpijadi
Nakon historijskog rezultata za bh. plivanje, Lanu Pudar, osvajačicu zlatne i dvije srebrne medalje na Evropskom juniorskom prvenstvu u plivanju, ugostili su generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman i Muamer Hadžović, direktor Izvršne direkcije za razvoj poslovanja.
15.07.2021. u 15:37
get url
text

- Mnogo sam ponosna na te rezultate. Ostvarila sam svoj san. Drago mi je da se sav rad i trud prethodnih mjeseci isplatio. To mi je i znak da sam u dobroj formi pred Olimpijske igre, kazala je 15-godišnja Lana te dodala kako bi voljela osvojiti i neku od medalja, ali da ne smije ništa obećati. To je nešto o čemu svaki sportista sanja, ali moj prvi cilj je ući u u polufinale - rekla je naša šampionka.

Mladim ljudima je poručila da se bave sportom i da budu uporni u svemu što vole i rade.

Generalni direktor BH Telecoma je bio izuzetno sretan i ponosan što je Lana Pudar danas u BH Telecomu.

- Posebno je zadovoljstvo što smo danas organizovali Lanin prijem i čestitali joj na svim fenomenalnim rezultatima. Impresivno je i da je na plivačkom mitingu u Zagrebu prošle godine Pudar je oborila rekord star 11 godina u disciplini 100m delfin. Našoj Lani, jednoj od najmlađih učesnica na Olimpijadi u Tokiju, želimo puno uspjeha. Svojim nevjerovatnim nastupom na EP naša šampionka se pridružila najvećoj BH Telecom porodici uspješnih bh. sportista, klubova i reprezentacija - istakao je Kahriman i poručio da će BH Telecom biti još snažnija podrška Lani i svim njenim budućim uspjesima.

- Svi uspjesi naše Lane su uspjesi kojima se najiskrenije radujemo - rekao je Kahriman.

Bh. šampionki želimo još neko odličje na predstojećoj Olimpijadi. A mi u BH Telecomu nastavljamo pričati DOBRE PRIČE - saopćeno je iz BH Telecoma.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.