open-navfaktor-logo
search
Pobijedila VanZant
Brutalni boks: Ostovich golim rukama "isprebijala" protivnicu, ali i ona dobila batine
Rachael Ostovich uspjela se osvetiti za poraz koji joj je Paige VanZant početkom 2019. godine nanijela u UFC-ovom octagonu i to u puno otvorenijim, te automatski nasilnijim uvjetima Bare Knuckle Fighting Championship promocije.
24.07.2021. u 13:33
get url
text

U ne toliko tehnički kvalitetnoj, ali svakako akcijom pretrpanoj borbi, borkinja s Havaja uvjerila je sudije kako je za pet rundi borbe napravila više, piše Figtsite. Slavila je jednoglasnom odlukom sudija (48-47, 48-47, 49-46).

Ostovich, borkinja koju mnogi nazivaju najseksepilnijom na svijetu, prezentovala je veliku hrabrost, ali i spremnost na neko vrijeme žrtvovati ono što je velikim dijelom zaslužno za njenu popularnost i preko 800 hiljada pratitelja na Instagramu.

Tu se misli na njeno lice koje je, uprkos čistoj pobjedi, ipak nastradalo. Ponajviše na račun prve dvije runde, unutar kojih je viđena žestoka akcija s obje strane.

Kako Rachael izgleda, najbolje se može vidjeti u videu koji je objavila na svom Instagramu ispod ovog odlomka, a koji je sama objavila na svom Instagram profilu.

No, puno lakše je sve to podnijeti kad zna da je naplaćeno pobjedom. Vrlo vrijednom, koja će joj sigurno donijeti još koji dobar ugovor s BKFC-om, ali i nove fanove na Instagramu, njenom ipak primarnom izvoru zarade.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachael Ostovich (@rachaelostovich)

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.