open-navfaktor-logo
search
Usrećili ga free spinovi
MERIDIAN KAZINO: Igrač otkrio tajne Egipta i osvojio 20.000 KM
Meridianov igrač, E.S. iz okoline Sarajeva, osvojio je skoro 20.000 KM na slot igrici “Book of Ra”.
14.06.2022. u 15:00
get url
text

Interesantna je činjenica je da su dobitniku, na jednom od najigranijih slotova svih vremena, sreću donijeli free spinovi.

Srećne ruke možeš da budeš i ti, jer vrhunska ponuda igara i dobici za pamćenje na Meridian kazinu čekaju i tebe! Ukoliko još nemaš kreiran nalog, vrijeme je da se registruješ, jer sve nove igrače čeka čak 30 KM bonusa dobrodošlice.

Book of Ra” bazirana je na egipatskoj mitologiji. Fokusirajući se na to i simboli u igri su oni koji se najčešće sreću u pričama o drevnom Egiptu poput skarabej svete bube, koja je uklesana na zlatnoj poluzi, tu su slova A, K, Q i J kao i broj 10, lik Indijane Džonsa, sarkofag faraona, ali i knjiga Boga Ra. Igra je lansirana još 2005. godine i smatra se jednom od najpopularnijih slot igara.

Na Meridian kazinu uvijek je uzbudljivo, jer dobici samo čekaju da budu osvojeni! U narednom periodu igrače očekuje sjajni Pik jackpot na EGT slotovima, koji je pred pucanjem i trenutno iznosi više od 27.000 KM.

Osim bonusima za srećan početak, sportska kladionica Meridian može se pohvaliti i stalnim promocijama na uplatu, pa tako u junu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima poklanja 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavaš Klikerom, xBonom ili više praktikuješ kartice, Meridian ti poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Uvjeri se zašto je Meridian mjesto najboljih bonusa, najjačih kvota i najvećeg kazina na Balkanu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.