open-navfaktor-logo
search
UFC
Tony Ferguson provocira Khabiba: Odjaši u suton sa svojom glupom kapom, bit ću spreman kad se vratiš
Tony Ferguson jedna je od najvećih ovogodišnjih tragičara UFC-a. Zbog nes(p)retnog poraza od Justina Gaethjea propustio je priliku da se bori protiv Khabiba Nurmagomedova.
29.10.2020. u 14:16
get url
text

UFC 254 priredbu i posljednji nastup Orla pratio je od kuće. Na Submission radiju izjavio je kako je pretpostavio da će se Khabib penzionisati, no, kako prenosi Fighsite, istakao je kako je svejedno gajio nadu u suprotno. Isto tako, ne vjeruje kako se tu radi o konačnoj odluci dagestanskog borca.

- Pretpostavio sam da će se penzionisati, to možete vidjeti u mojoj objavi. Ali Abdelaziz je odradio taj posao za njega. Zadržao ga je sigurnim, čuvao ga je od pravih i opasnih protivnika. To je posao jednog dobrog agenta. Iako smatram da je tip smeće, moram priznati da je napravio pametnu stvar za Khabiba.

On me je izbjegao pod svaku cijenu. Uostalom, svi Rusi su izbjegli borbu protiv mene. To je sjajno. Ja sam radio svoj posao, a oni su bježali. Podvili su rep pod noge i pobjegli. No, moram mu čestitati na tome što je napravio. Neka sad ode odrađivati porodični posao, a ju ću biti tu kad se vrati. Nedostajat će mu ovo sigurno. Ja ga tako ovim putem prozivam i govorim mu da ću biti spreman kad se vrati - kazao je Ferguson, dodavši:

- Spreman sam boriti se za pojas, zato sam rekao da ću se više posvetiti medijima. Do sada nisam jer nisam imao razloga. Osim toga, nisam htio uplašiti i potjerati Khabiba. Na kraju, i bez toga sam ga natjerao na odlazak. No, svaka čast. Slobodno odjaši u suton sa svojom glupom kapom. Kad se vratiš, ja ću staviti svoju kapu za bejzbol protiv tvoje i odradit ćemo kulturnu razmjenu.

On ima pravo napraviti što god želi, a ja se neću promijeniti jer nekoga više nema. Nastavljam svojim putem. Svaka čast što je odradio misiju za oca i sve što ide uz to. No, za razliku od njega, moja bi porodica htjela da nastavim slijediti svoj san.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.