open-navfaktor-logo
search
Pretukao putnika
Tyson prvi put govorio o incidentu: Supruga se naljuti kada se vozim običnim avionom, šta da radim...
Mike Tyson, nekadašnji bokserski svjetski prvak, krajem aprila pretukao je čovjeka u avionu kada je trebao poletjeti iz San Francisca prema Floridi.
23.05.2022. u 20:02
get url
text

Snimak je objavio TMZ, a svjetski mediji prenoijeli su informacije o tome kako je došlo do sukoba i šta je izazvalo Tysonovu reakciju.

VEZANI TEKST - Mike Tyson u avionu pretukao čovjeka

Penzionisani bokser prvo je pijanom čovjeku koji je sjedio iza njega ispunio želju za zajedničkom fotografijom. No, nije želio razgovarati sa njim...

Pijani putnik i dalje je insistirao na tome, dok mu Tyson nije rekao da to prestane raditi.

- Tyson je postao nasilan nakon što je putnik na njega bacio flašicu vode - naveli su nakon incicenta iz Team Tysona, naglasiši kako je putnik bio agresivan.

Nekadašnji bokser je poslije incidenta napustio avion, a policija je sa obojicom obavila razgovor. Pretučenom čovjeku pružena je medicinska pomoć, a konstatovano je "povrede nisu opasne po život".

Tyson je prvi put za medije govorio u podcastu Hotboxin with Mike Tyson.

VEZANI TEKST - Iz tima bokserskog asa objasnili zašto je Mike Tyson pretukao putnika u avionu

- Zafrkavao me, čovječe - rekao je 55-godišnji Tyson

- Ne bi se trebao ni voziti civilnim avionima. Moja se supruga naljuti kada se vozim običnim avionima, ali šta da radim u avionu s prijateljima i čuvarom koji bi trebao paziti na mene - pitao se Tyson, koji neće doživjeti pravne posljedice zbog napada jer postupak nije pokrenut.

Ispostavilo se da je napadnuti muškarac Melvin Townsend III, čovjek od prije poznat policiji. Navodi se da ima debelu kriminalnu prošlost iz koje se ističu pronevjere novca, provale, krađe vozila i teške krađe. U zatvoru je bio dva puta.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.