open-navfaktor-logo
search
Porodična drama
Majka brani Severinu: "Marijana je došla niotkuda, sama se bacala..."
Marijana je došla niotkuda, sama se bacala, nije joj prvi puta da prijavljuje sestru - kazala je za Jutarnji.hr Severinina majka Ana o oporodičnoj drami poznate pjevačice. 
30.08.2022. u 19:44
get url
text

Podsjetimo, zagrebačka policija uhapsila je pjevačicu Severinu Vučković u utorak oko podne u Zagrebu. Hapšenje je uslijedilo nakon što su od splitskih kolega dobili zahtjev da je privedu zbog kriminalističkog istraživanja.

Povod svemu i raspisivanju potrage je, neprimjerena prepirka od utorka u splitskom domu majke poznate pjevačice. Prema prijavi sestre Marijane, pjevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom. Bilo je to pod okriljem noći, jedan sat poslije ponoći kada se iz stana orila buka. Njih dvije su se navodno, prijavila je Marijana policiji, žestoko hrvale i šamarale, i to doslovno po cijelom stanu.

VEZANI TEKST - Policija uhapsila Severinu

Izvor blizak pjevačici, pak, tvrdi da je Severinina sestra Marijana lažno prijavila Severinu za nanošenje tjelesnih ozljeda. U tom stanu u Splitu u kojem živi majka sa strinom, boravila je Severina te je iznenada došla Marijana koja je, tvrdi izvor, napala pjevačicu i nanijela joj ozljede. Severina je otišla, a Marijana je počela lupati na vrata stanarima te zapomagati i bacati se po stubištu kako bi se samoozlijedila.

Severinin izvor tvrdi i da je Marijana Popović sve ovo radila u dogovoru s Milanom Popovićem o čemu navodno postoje pisani dokazi u obliku izjave Milana Popovića dane u Centru za socijalnu zaštitu.

Jutarnji.hr kontaktirao je i Severininog bivšeg supruga Milana Popovića da prokomentira da navodno on stoji u pozadini ovog sukoba.

- Ne želim komentirati insinuacije i netačne navode, ali želim skrenuti pažnju da je upravo ovakvo ugrožavajuće ponašanje Severine razlog zašto se ovoliko borim da naše dijete živi sa mnom i mojom porodicom u jednom mirnom, stabilnom i sigurnom okruženju - kratko nam je poručio Milan Popović.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.