open-navfaktor-logo
search
Kandidat za predsjednika
Rojs napravio show: Očistit ću HDZ od udbaša i kosovaca i osnovati HDZ Tuđmana i Šuška!
Današnji HDZ nema veze s predsjednikom Tuđmanom! Vozaju bistu pokojnog predsjednika po stranačkim skupovima k’o Cirkus Colorado, a sve rade kontra politike dr. Franje Tuđmana!
23.01.2020. u 23:00
get url
text

 Očistit ću stranku od udbaša i kosovaca, izjavio je u emisiji Bujica na Z1 televiziji general Ljubo Ćesić Rojs, kandidat za predsjednika HDZ-a Hrvatske. 

 Posebno je “počastio“ Olega Butkovića, Ivana Anušića, Andru Krstulovića Oparu i ostale stranačke kolege, koji su ovih dana u utrci za šefa HDZ-a dali javnu podršku aktuelnom predsjedniku: – Plenkoviću podršku daju "uvlačigusci"!

Komentirao je i rukovanje Andreja Plenkovića i Aleksandra Vučića u Davosu:

– Dobro znamo što je Bruno Bušić rekao o takvima… Dok se ne pronađe zadnja hrvatska žrtva, posmrtni ostaci naših poginulih i nestalih junaka, niti bih mu pružio ruke, niti bih ikada dao potpis da Srbija uđe u Europsku uniju.

-Kad bi mene Juncker onako štipucnuo za dupe, kao što je to učinio Plenkoviću, odvalio bih mu takvu šamarčinu, da bi mu tijelo gledalo naprijed, a glava bi mu se za 180 stepeni okrenula unazad- nastavio je u urnebesnoj emisiji svoj show general Rojs.

Otkrio je i svoj prvi potez, bude li izabran za novog šefa HDZ-a:

– Prvo bih raskinuo koaliciju s Pupovcem, sjeo bih u bager i sravnio sa zemljom onaj čudovišni spomenik Vukašinu Šoškočaninu u Borovu Selu! Da sam ja predsjednik HDZ-a, ne bi se srbovalo u Srbu, niti bi petokraka bila na neboderu u Rijeci. Cijela stranka nam ode naopako – upozorava general i dodaje:

– Da je Tuđman živ, nikada ne bi koalirali s Miloradom Pupovcom.

-Na predsjedničkim izborima podržavao sam Kolindu, a moj sin Franjo bio je za Škoru, otkrio je general u Bujici, uz napomenu da je njegov najmlađi sin dobio ime po Franji Tuđmanu, a krsni kum bio mu je Gojko Šušak.

I Tuđmanovi su bili pola-pola, napomenuo je Rojs i rekao da je Tuđmanov sin Stjepan glasao za Miroslava Škoru na predsjedničkim izborima.

Na pitanje je li bilo pametnije uvažiti ankete, koje su upozoravale da jedino Škoro, a ne Kolinda može pobijediti Milanovića u drugom krugu, general je razočarano odgovorio:

– Sad’ je tako kako je. Ne možemo se vratiti u prošlost.

-Ukoliko me ne izaberu za predsjednika HDZ-a, osnovat ću HDZ Franje Tuđmana i Gojka Šuška- najavio je Ljubo Ćesić Rojs, uz napomenu da o tome razmišlja već deset godina:

-Današnji HDZ nema veze s predsjednikom Tuđmanom! Vozaju bistu pokojnog predsjednika po stranačkim skupovima k’o Cirkus Colorado, a sve rade kontra politike dr. Franje Tuđmana!

General smatra da “nikakva velika koalicija ne dolazi u obzir”, ali je zato HDZ-u potrebno “veliko pospremanje”:

– Hrvatskoj je potreban HDZ bez UDBA-e, bez KOS-a. Prvo treba napraviti lustraciju unutar stranke! U državi ne možete napraviti lustraciju, ako je ne napravite u HDZ-u- još je jednom ponovio Rojs, a na pitanje u kojoj stranci ima najviše udbaša, odgovorio je:

-Najviše ih ima u mom HDZ-u! Oni i sada vladaju iz sjene.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.