open-navfaktor-logo
search
Srbija
Oglas nasmijao mnoge: Doći u pratnji majstora ili svećenika, pran samo svetom vodicom, voskirajte ga da skidate sponzoruše
Oglas vlasnika BMW-a iz Beograda, koji se našao na stranici za prodaju, mnoge je nasmijao i zabavio, te su ga prenijeli i brojni mediji.
09.12.2023. u 14:21
get url
text
Oglas za MBW
Oglas za MBW

- Ako imate djevojku ili suprugu prvo nju pitajte da li možete da kupite, da ne gubite svoje i moje vrijeme. Neće vam dati sigurno - dio je oglasa, ali daljnji opis četverotočkaša držao je pažnju potencijalnim kupcima, te postao viralan zbog komičnih navoda i savjeta, prenio je Telegraf.rs. 

Vlasnik je naveo da je ovaj model automobila dobar za neoženjene, švalere i ljude u krizi srednjih godina, a da kupci koji mu dolaze budu u pratnji majstora ili sveštenog lica. Naveo je i da je auto pran isključivo svetom vodicom, vozio ga je učitelj vjeronauke, uvezen je iz Švicarske. Savjetuje, između ostalog, redovno voskiranje kako bi se lakše skidale mušice i sponzoruše s kola.

- Na prodaju BMW Z4 e89 3.5i uvezen iz Švicarske, tamo ga vozio učitelj vjeronauke, nikad nije platio kaznu za brzinu, pran isključivo u svetoj vodici. Kupljen za male pare u Švici, Švajcarci htjeli da oderu učitelja, nije mu radio krov. Uča se iznervirao i prodao ga za male pare švercerima iz Srbije. Oni naravno vratili kilometražu sa 215.000 na 133.000, kažu valja se, Balkanci vole da im komšija vidi malu kilometražu na satu. Kažu moglo je i na 90.000 km pošto je u odličnom stanju i vožen samo na otvorenom putu, ali pošteni neki šverceri nisu htjeli da pretjeruju - rečenice su kojim je vlasnik počeo opis vozila.

Prodavac nadalje navodi da je krov popravljen, urađen servis i sve što treba pa sa Uča hoće da ga opet kupi i vrati za Švicu, ali nema nazad.

- Troši 15 litara po gradu, može i deset ako ga vozi bakica ili neko iz Pirota. Dobar je za neoženjene, švalere i ljude u krizi srednjih godina. Ako imate djevojku ili suprugu prvo nju pitajte da li možete da kupite, da ne gubite svoje i moje vrijeme. Neće vam dati sigurno. Morat ćete redovno da ga voskirate da lakše skidate mušice i sponzoruše sa kola.

Molim da dolaze samo ozbiljni kupci u pratnji pravog nepriučenog majstora ili sveštenog lica. Kupci bez para i sa zmijom u džepu nisu baš poželjni. Također probni piloti... - dio je oglasa, u kojem vlasnik, koji se opisao kao neosuđivan i religiozan, traži da se dođe isključivo u čistoj pamučnoj odjeći, s dezinficiranim rukama.

(FOTO: Polovniautomobili.com/Screenshot)

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.