open-navfaktor-logo
search
Kandidat za selektora
Barbarez se opet oglasio na Instagramu: Nisam, niti ću ikada biti nečiji čovjek
Bivši kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez jedan je od dva kandidata koji su ušli u finale izbora za novog selektora našeg nacionalnog tima.
06.01.2021. u 21:08
get url
text

Legendarni Barba, na čijoj je strani domaća javnost i armija navijača naše reprezentacije, za rivala ima burgarskog stručnjaka Ivayla Peteva.

Barbarez konstantno dobija podršku, i to ljudi koji predstavljaju nešto u našem sportu. Ima i onih, poput pojedinih bivših Sergejevih reprezentativnih kolega, koji smatraju da rođeni Mostarac nije za selektora, jer nikada nije radio ozbiljan trenerski posao.

Iako, još nikome nije dao bilo kakvu izjavu, Barbarez se uglavnom oglašava putem društvenih mreža, a tako je bilo i ovoga puta.

- Danima se moje ime provlači po medijima, i svi se sada osjećaju pozvanim da komentarišu mene i moje motive! I dalje ne želim da se uključujem u te medijske priče, samo želim da svi još jednom znate da ja  osim svoj - poručio je Barbarez, te dodao:

- Nisam se nikome nametao, nisam slao kandidature i nisam nikome ništa radio iza leđa. Kada sam dobio poziv razgovarao sam čista srca i sa vizijom kako ja mogu raditi. Tuđi interesi me ne zanimaju, samo interesi Bosne i Hercegovine i reprezentacije! Samo me pustite da imam svoje snove...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sergej ️arbarez (@sergej.barbarez.official)

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.