open-navfaktor-logo
search
Tuzlo, probudi se
Burno na Tušnju: Fukare objavile "rat" lopovima i varalicama u i oko Slobode
Ostavite svoje obaveze i da zajedničkim snagama krenemo u borbu za bolju Slobodu i da ne dozvolimo lopovima da nam ugase klub
21.06.2019. u 08:18
get url
text

Fudbalski klub Sloboda nalazi se u velikim problemima. Premijerligaš sa Tušnja dobio je novu Upravu, koja je najavljivala "bolje sutra".

Međutim, Tuzlaci bi za 100. rođendan svojim navijačima mogli prirediti razočarenje. Mnogo stvari na Tušnju ne štima, a oglasile su se i Fukare, najvatreniji navijači tuzlanskog premijerligaša.

- Kao što već znate, naš klub ove godine puni 100 godina postojanja, a nadamo se da će nas ova nemila situacija oko kluba spojiti da započnemo konačno borbu protiv lopova, varalica, menadžera, koji nam uništavaju klub zajedno sa svim dosadašnjim "predsjednicima".

Želimo se izjasniti i ni u bilo kojem slučaju ne podržavamo ovu Upravu, želimo se ograditi i reći da nemamo ništa sa njima.

Mi smo samo navijači koji žele bolju Slobodu i sa konačno ispravnom i poštenom Upravom.

Ovim putem vas pozivamo da svi, stari i mladi, ostavite svoje obaveze i da zajedničkim snagama krenemo u borbu za bolju Slobodu i da ne dozvolimo lopovima da nam ugase klub i da nas vrate u drugu ligu. Za 100 godina smo zaslužili trofej, a oni nam kao što vidimo obećavaju sve bližu drugu ligu!

Mjesto i vrijeme okupljanja: subota 22. juni 2019 u 18.30 sati, ispred glavnog ulaza na tribine zapad. Tuzlo, probudi se dok nije kasno! - poručile su Fukare.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.