open-navfaktor-logo
search
Poznata glumica
Dakota Johnson o snimanju filma "Pedeset nijansi sive": Da sam znala, ne bih na to pristala
Dakota Johnson, glumica najpoznatija po ulozi Anastasije u filmu "Pedeset nijansi sive", otkrila je u intervjuu za Vanity Fair da ne bi prihvatila tu ulogu da je znala kako će izgledati snimanje.
30.06.2022. u 09:18
get url
text

- Ja sam jako senzualna osoba i, kad me nešto zanima, želim saznati sve o tome. Zato sam i glumila u svim tim filmovima u kojima sam se skidala. Prijavila sam se za ulogu u dosta drugačijem filmu od onog koji smo na kraju snimili - ispričala je glumica.

Rekla je da je bilo teško raditi s rediteljicom Sam Taylor-Johnson i rediteljem Jamesom Foleyjem, ali i s E. L. James, autoricom knjige.

- Ona je imala dosta kreativne kontrole, cijeli dan, svaki dan. Insistirala je na mnogim stvarima. Bilo je dijelova knjige koji jednostavno ne bi funkcionirali u filmu, poput unutarnjih monologa - objasnila je.

Ispričala je i da je autorica knjige pobjesnila kad je Charlie Hunnam, koji je trebao glumiti Christiana Greya, istupio iz projekta.

- Bila sam mlada. Imala sam 23 godine. Bilo je zastrašujuće. Odjednom se sve pretvorilo u ludnicu. Bilo je jako puno neslaganja - priznala je Dakota, dodavši da prije o tome nije htjela pričati jer je htjela "promovirati film na pravi način".

Rekla je i da ne žali što je glumila u "Pedeset nijansi sive", ali je i napomenula: "Da sam znala kako će to izgledati, ne bih pristala na ulogu. Samo bih rekla: "OK, ovo je psihotično." Ali ne, ipak nisam požalila."

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.