open-navfaktor-logo
search
Šta se dešava
Dalibor Pavlović i dalje gradonačelnik: Da li je cijeli SNSD Prijedora otkazao poslušnost Dodiku?
Dalibor Pavlović još uvijek je gradonačelnik Prijedora.
09.10.2021. u 22:54
get url
text

VEZANI TEKST - Procurile fotografije: Da li je gradonačelnik Prijedora pio tablete pa povraćao, snimao i selfie?!

Osim njega, kako piše Srpskainfo, predsjedniku SNSD, Miloradu Dodiku, suprotstavio se čitav Gradski odbor SNSD Prijedor i stao u zaštitu Pavlovića.

Gradski odbor SNSD Prijedor objavom na Facebooku poziva građane da se sutra okupe ispred zgrade Gradske uprave Prijedor s ciljem da podrže Pavlovića.

Na ovaj način potvrdili su javno da su protiv volje lidera partije koji je tražio da mu Pavlović u četvrtak do 12 sati podnese ostavku.

Podsjetimo, Banjalučki novinar i bloger Slobodan Vasković početkom prošle sedmice objavio je nekoliko fotografija na kojima se nalazi gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović u, najblaže rečeno, čudnim "pozama".

VEZANI TEKST - Dodik se naljutio: Do 12 sati očekujem neopozivu ostavku gradonačelnika Prijedora

Tako se na jednoj od fotografija vidi Pavlović sa nekoliko tableta nepoznatog sadržaja u ustima, dok je na nekoliko fotografija na podu pored wc šolje i izgleda kao da povraća.

Reagovao je i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik koji prošlog četvrtka poručio gradonačelniku Prijedora Pavloviću da je izgubio povjerenje svojih stranačkih kolega i da njemu i građanima Prijedora nije ostavio izbor, te očekuje da ga tog dana do 12 sati obavijesti da je odstupio s mjesta gradonačelnika podnoseći neopozivu ostavku.

 

 

 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.